foto

Vincent Navrátil

  • nar. 9.4.1997 (23 let)
    Česko

Zajímavosti o tvůrci (1)

  • Kameňák 4 (2013)

    - Roli asijského číšníka ztvárnil exotický hudebník Marcus Tran, v té době mimo jiné kytarista kapely Walda Gang, jenž ve snímku ztvárnila koncertující skupinu a její plakát má se svém pokoji postava hraná Vincentem Navrátilem. (Olík)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Veterán (TV film)
2019 Román pro pokročilé
2018 Jan Palach
2015 Nahý mezi vlky (TV film)
Vánoční Kameňák
2014 Poslední cyklista (TV film)
2013 Kameňák 4
Lehká jako dech (TV film)
2000 Otesánek

TV seriály

2019 Dáma a Král (TV seriál)
Tři odstíny smrti (S04E01)
2018 Specialisté (TV seriál)
Na vlastní pěst (S03E01)
2017 Kafe & Cigárko (TV seriál)
Sex (E06)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Cesta do Londýna (E09)
Císařovna (E08)
2010 Cesty domů (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Shots! (TV pořad)
2014 Muži proti ženám (TV pořad)
Nikdo není perfektní (TV pořad)
2013 Krampoloviny (TV pořad)
Máme rádi Česko (TV pořad)
Polívka na víně (TV pořad)
Sejdeme se na Cibulce (TV pořad)
2010 Prostřeno! (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
2005 Všechnopárty (TV pořad)

Fanoušci tvůrce