foto

Isaac Aptaker

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 Já, Simon

TV seriály

2018 Tohle jsme my (TV seriál)
Nine Bucks (S03E01)
The Wedding (S02E18)
The Car (S02E15)
2017 Tohle jsme my (TV seriál)
Déjà Vu (S02E03)
Moonshadow (S01E18)
Jack Pearson's Son (S01E15)
2016 Tohle jsme my (TV seriál)
Pilgrim Rick (S01E08)
2014 The Neighbors (TV seriál)
Uncle Benjamin (S02E19)
2013 The Neighbors (TV seriál)
Supreme Like Me (S02E10)
Thanksgiving Is No Schmuck Bait (S02E09)
Challoweenukah (S02E05)
další epizody (7)
2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
Things Just Got Real (S01E03)
2011 Friends with Benefits (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace