foto

Adam Stein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Boldly Going Nowhere (TV film)

TV seriály

2020 Harley Quinn (TV seriál)
Lovers' Quarrel (S02E12)
There's No Place to Go But Down (S02E07)
New Gotham (S02E01)
další epizody (4)
2019 Harley Quinn (TV seriál)
Being Harley Quinn (S01E05)
Prezident v pořadí (TV seriál)
#nefunkčnísystém (S03E01)
2017 Exorcista (TV seriál)
Miláček Nikki (S02E06)
2015 Pod kupolí (TV seriál)
Láska jako bitevní pole (S03E11)
Jdeme dál (S03E01)
2014 Pod kupolí (TV seriál)
Černý led (S02E11)
Rudé dveře (S02E09)
Vyšší moc (S02E03)
2013 Pod kupolí (TV seriál)
Mimořádné okolnosti (S01E12)
Silnější než voda (S01E08)
Štvanice (S01E03)
2012 I Just Want My Pants Back (TV seriál)
2010 My Generation (TV seriál)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
It's Not My Birthday (S03E05)
2009 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Pěkná dívka v trikotu (S02E06)
2008 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
America's Next Top Paddy's Billboard Model Contest (S04E03)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Já ty lidi nesnáším (S01E11)

Herecká filmografie

TV seriály

2010 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
The Next One's Gonna Go in Your Throat (S03E13)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
Dining Out (S15E18)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Cut (S15E06)
Coming Down Hard (S15E04)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Compassion (S14E09)
Star Crossed (S13E14)
2002 Právo a pořádek (TV seriál)
The Ring (S13E05)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky