foto

Ott Sepp

  • nar. 29.6.1982 (35 let)
    Tallinn, Estonsko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hrdinové
2012 Umbkotid (TV film)
2011 Täitsa Lõpp
2007 186 kilometrů
2006 Tulnukas ehk Valdise pääsemine 11 osas
2005 Malev
Martin a kocour
2002 Nimed marmortahvlil

TV seriály

2010 Riigimehed (TV seriál)
2009 Kättemaksukontor (TV seriál)

TV pořady

2008 Tujurikkuja (TV pořad)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 Riigimehed (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace