foto

Xavier Berthelot

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Cold Blood Legacy - La Mémoire du sang
2013 Blackie & Kanuto
2011 Speciální jednotka
2009 Frères de sang (TV film)
2007 Jaký otec, taková dcera
2005 Les mariages d'Agathe (TV film)
2003 Prokletý ostrov (TV film)

TV seriály

2019 La Stagiaire (TV seriál)
Clairvoyance (S04E08)
La Fille à vélo (S04E07)
Lauriers roses et pensées jaunes (S04E06)
další epizody (8)
2018 La Stagiaire (TV seriál)
Un cœur en or (S03E08)
Liberté provisoire (S03E07)
Bulle d'air (S03E06)
další epizody (8)
2017 La Stagiaire (TV seriál)
Pointes de sang (S02E06)
Une histoire d'amour (S02E05)
Cuisine pour tous (S02E04)
další epizody (6)
2016 Úžasná rodina (TV seriál)
Les Uns contre les autres - 2ème Partie (S13E06)
Les Uns contre les autres - 1ère Partie (S13E05)
La Grande Marche - 2ème Partie (S13E04)
další epizody (6)
2015 Mes chers disparus! (TV seriál)
Partir, revenir ? (E06)
Vivre sa vie... à quel prix ? (E05)
Aimer sans mentir ? (E04)
další epizody (6)
Úžasná rodina (TV seriál)
Une autre vie (S12E04)
Lisbonne-Strasbourg, allers-retours (S12E03)
Coeurs blancs, coeurs noirs (S12E02)
další epizody (4)
2014 Úžasná rodina (TV seriál)
Jacques et son double (S11E04)
Quel cirque ! (S11E03)
Un manoir à Madère (S11E02)
další epizody (4)
2012 Merlin (TV seriál)
2010 Penzion Edelweiss (TV seriál)
Soudce Bartoli (TV seriál)
2009 Vive les vacances! (TV seriál)
Zlatý poklad (TV seriál)
2006 Tombé du ciel (TV seriál)
2004 Tři otcové v domě (TV seriál)
2002 Juliette Lesage, médecine pour tous (TV seriál)
2001 Tel père, telle flic (TV seriál)
1999 Evamag (TV seriál)
1998 Les b.R.A.V. (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace