foto

Stanton Barrett

  • nar. 1.12.1972 (44 let)
    Bishop, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Escapee
2004 Death Valley
1998 The Invisible Man (TV film)
1997 Strýček Sam
The Postman - Posel budoucnosti
1994 Bandit: Bandit Goes Country (TV film)
1989 B.L. Stryker: The Dancer's Touch (TV film)

TV seriály

2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1995 Extreme (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)

TV pořady

2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Navy Seals vs. Zombies
2014 Risen

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace