foto

Stanton Barrett

  • nar. 1.12.1972 (46 let)
    Bishop, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Uprchlý vězeň
2004 Death Valley
1998 The Invisible Man (TV film)
1997 The Postman - Posel budoucnosti
1996 Strýček Sam
1994 Bandit: Bandit Goes Country (TV film)
1989 B.L. Stryker: The Dancer's Touch (TV film)

TV seriály

2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Korejská spojka (S01E05)
2006 Kriminálka New York (TV seriál)
Láska k ledu (S03E03)
2003 Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
1995 Extreme (TV seriál)
1989 B.L. Stryker (TV seriál)
Pobřežní hlídka (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Navy Seals vs. Zombies
2014 Risen

Host

TV pořady

2003 Amerika hledá topmodelku (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace