foto

Robert Stromberg

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Robert Stromberg (1970) je americký designér, režisér a přední specialista v oblasti vizuálních efektů. Spolupracoval na řadě filmů významných režisérů – např. Avatar (2009) Jamese Camerona nebo Alenka v říši divů (Alice in Wonderland, 2010) Tima Burtona. Za umělecké vedení a efekty získal řadu prestižních cen. Režijně debutoval pohádkovým snímkem Zloba – Královna černé magie (Maleficent, 2014).

Zlín Film Festival

Scénografická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2014 Zloba - Královna černé magie

TV seriály

2019 Project Blue Book (TV seriál)
The Flatwoods Monster (E02)
The Fuller Dogfight (E01)
2015 What Lives Inside (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2013 Mocný vládce Oz

Dokumentární

2010 Avatar: Stvoření Pandory (TV film)
1995 Inside the New Adventure: Star Trek - Voyager (TV film)

TV pořady

2011 83. Annual Academy Awards (TV pořad)
2010 82. Annual Academy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace