foto

Michel Rubini

  • nar. 3.12.1942 (77 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

1995 Pokrevní pouto (TV film)
1994 Indecent Behavior II
Ride with the Wind (TV film)
1992 Nemesis
The Fear Inside (TV film)
1991 Cizinec mezi svými (TV film)
Merlin and the Dragons (TV film)
1990 Silueta smrti (TV film)
1989 Edge, The (TV film)
Not Quite Human II (TV film)
Sářina noční můra (TV film)
1988 Crossing the Mob (TV film)
Pohyblivý terč (TV film)
Unholy Matrimony (TV film)
Vražedné svádění (TV film)
1987 Heartbeat
Vražedný stisk (TV film)
1986 Abducted
Pouliční gang
Červený drak
1984 What Waits Below
1983 Hlad
1979 Racquet

TV seriály

1991 Exile, The (TV seriál)
1990 Příběhy ze záhrobí (TV seriál)
My Brother's Keeper (S02E17)
For Cryin' Out Loud (S02E08)
1983 Stopař (TV seriál)
1982 Capitol (TV seriál)