foto

Elena Furiase

  • nar. 9.3.1988 (31 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Luz de Soledad
Poveda
Yo no he sido
2013 Un Dios prohibido
2010 Cruzando el límite
Don Mendo Rock ¿La venganza?
2008 Libro de las aguas, El

TV seriály

2010 Internát (TV seriál)
El fin (S07E15)
La luz (S07E14)
El último aliento (S07E13)
další epizody (23)
2009 Internát (TV seriál)
El baile de los culpables (S06E05)
La traición (S06E04)
El hombre lobo (S06E03)
další epizody (16)
2008 Internát (TV seriál)
El unicornio (S04E09)
La llave (S04E08)
Un gran soldado (S04E07)
další epizody (19)
2007 Internát (TV seriál)
Mi amigo el monstruo (S02E07)
Ver para creer (S02E06)
En orden alfabético (S02E05)
další epizody (13)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace