foto

Steve Faber

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2013 Millerovi na tripu
2005 Nesvatbovi
2000 American Adventure (TV film)

TV seriály

2000 The Trouble with Normal (TV seriál)
1998 For Your Love (TV seriál)
1997 Ženatý se závazky (TV seriál)
Špína a trest (S11E12)
1996 Ženatý se závazky (TV seriál)
Vánoce (S11E08)
Requiem za přítele (1. část) (S11E04)

Herecká filmografie

TV seriály

1995 Bonnie Hunt Show, The (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky