foto

Isak Férriz

  • nar. 1979

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Pod bodem mrazu
2020 La dona il·legal
2019 Occidente
2018 Las distancias
Le Blizzard
2017 La luz de Elna (TV film)
La niebla y la doncella
2015 Lobos sucios
2012 Dos fragmentos/Eva
2011 Čarodějka Lilly: Cesta do Mandolanu
2010 L'edèn (TV film)
2009 El cónsul de Sodoma
Trash
2005 Zulo
2001 Anita neztrácí čas
Mi dulce

TV seriály

2021 Feria (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
2020 Libertad (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2019 Gigantes (TV seriál)
Akelarre (S02E06)
Mar eterno (S02E05)
Paula (S02E04)
další epizody (6)
2018 Gigantes (TV seriál)
Paraíso (S01E06)
Pérdida (S01E05)
Cicatrices (S01E04)
další epizody (6)
2016 Pod černou vlajkou (TV seriál)
Otázka důvěry (S03E05)
2015 Cites (TV seriál)
2011 Bandolera (TV seriál)
2010 Alfonso, el príncipe maldito (TV seriál)
2009 90-60-90. Diario secreto de una adolescente (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2008 Física o química (TV seriál)
Lex (TV seriál)
Serrallonga (TV seriál)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Ventdelplà (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Laberint d'ombres (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky