foto

Isak Férriz

  • nar. 1979

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Las distancias
Le Blizzard
2017 La luz de Elna (TV film)
La niebla y la doncella
2015 Lobos sucios
2012 Fragmentos/Eva, Dos
2011 Čarodějka Lilly: Cesta do Mandolanu
2010 L'edèn (TV film)
2009 El cónsul de Sodoma
Trash
2005 Zulo
2001 Anita neztrácí čas
Mi dulce

TV seriály

2018 Gigantes (TV seriál)
2016 Pod černou vlajkou (TV seriál)
XXIII. (S03E05)
2015 Cites (TV seriál)
2011 Bandolera (TV seriál)
2010 Alfonso, el príncipe maldito (TV seriál)
2009 90-60-90. Diario secreto de una adolescente (TV seriál)
Águila roja (TV seriál)
2008 Física o química (TV seriál)
Lex (TV seriál)
Serrallonga (TV seriál)
2005 Pacovo mužstvo (TV seriál)
Ventdelplà (TV seriál)
2002 Majoria absoluta (TV seriál)
2000 Hospital Central (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
Laberint d'ombres (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace