foto

Tom Beard

  • nar. 25.4.1965
    Lambeth, London, Anglie, Velká Británie
  • zem. 20.7.2015 (50 let)
    Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Silent Hours
2013 The Great Train Robbery (TV film)
2011 King Lear (divadelní záznam)
Lov lososů v Jemenu
2010 Život po životě
2007 Clapham Junction (TV film)
2005 The Government Inspector (TV film)
2004 Jarmark marnosti
1993 Harnessing Peacocks (TV film)
1992 Klenoty (TV film)
Unnatural Pursuits

TV seriály

2014 Nové světy (TV seriál)
2013 The Guilty (TV seriál)
Whitechapel (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Episode 3 (S04E03)
Episode 1 (S04E01)
Foylova válka (TV seriál)
The Cage (S08E02)
2012 Pronásledovaná (TV seriál)
2010 Pete Versus Life (TV seriál)
2008 10 dní do války (TV seriál)
The Fixer (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Dny bezvládí (S11E06)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
Party Animals (TV seriál)
Případy advokáta Kingdoma (TV seriál)
The Whistleblowers (TV seriál)
2006 Robin Hood (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 10 (S05E10)
2004 Podfukáři (TV seriál)
Vraždy v Londýně (TV seriál)
2003 Zločiny v zahradách (TV seriál)
2002 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Vražedný závod (S05E04)
2000 Doctors (TV seriál)
In Defence (TV seriál)
Hercule Poirot (TV seriál)
Smrt lorda Edgwara (S07E02)
1999 Aristocrats (TV seriál)
Holby City (TV seriál)
1997 Ain't Misbehavin' (TV seriál)
Wing and a Prayer (TV seriál)
1996 Tichý svědek (TV seriál)
1995 McCallum (TV seriál)
1993 Venkovská praxe (TV seriál)
1992 Heartbeat (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Screenplay (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace