foto

Pekka Valkeejärvi

  • nar. 19.12.1957
    Helsinki, Finsko
  • zem. 13.9.2016 (58 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Důl
2013 8-Ball
Kaappari
Miten meistä tuli ystäviä
2011 Hodný syn
2010 Tatort - Tango für Borowski (TV film)
Täällä Pohjantähden alla II
2009 Rööperi
Täällä Pohjantähden alla
2008 8 päivää ensi-iltaan
2007 Katve (TV film)
2005 Zamrzlá země
2004 Vares - Yksityisetsivä
Výrobna dospělých
2003 Perly a svině
2002 Eteenpäin (TV film)
2001 Kolme valhetta (TV film)
1999 Itsenäisyyden ilta (TV film)
Jakkulista feministi (TV film)
Pitkä kuuma kesä
Rikos ja rakkaus
1998 Armon aika
Viola (TV film)
1997 Sairaan kaunis maailma
Sisämaalainen
1995 Kosketa minua
Syrjähyppyjä (TV film)
Tyttöjä ja jäätelöä
1993 Marskin risti
Romanovin kivet
Routasydän
1992 Karavaani (studentský film)
Kultainen vasikka (TV film)
Mestari
1991 Joulukuusi (studentský film)
Mitä pimeämpi yö - sen kirkkaammat tähdet (TV film)
1990 Elossa (studentský film)
1989 Mahtava mies (TV film)
1988 Anna-Liisa (TV film)
Yksinäinen paikka (TV film)
1987 Kadotetut (TV film)
1985 Pimeys odottaa
Suuri illusioni
1984 Niskavuori
1982 MP - minä pelkään
1981 Aikalisä (TV film)
i + i

TV seriály

2015 Punainen kolmio (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2012 Karjalan kunnailla (TV seriál)
Sanoiko kukaan tahdon? (S03E12)
Paljastuksia (S03E08)
Missä Hanna on? (S03E07)
2011 Virta (TV seriál)
Kiinatar 2/2 (E12)
Kiinatar 1/2 (E11)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Juhla, Juhannus ja ihana Camilla (S03E06)
Suurten muutosten edessä (S03E05)
Sekaannuksia suhteissa, kirjeissä ja työpaikoissa (S03E04)
další epizody (6)
2009 Morsian (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Jussina kaikki on toisin (S02E06)
Luomistöitä ja hevosenhajua (S02E05)
Villin lännen bändimusahommaa (S02E04)
další epizody (6)
2008 Morsian (TV seriál)
Episode 1 (E01)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Ilmassa on juhlan tuntua (S01E12)
Kipua ja kyyneleitä (S01E11)
Tähtisilmä (S01E10)
další epizody (6)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Karjalan kunnailla (TV seriál)
Uusia tuulia (S01E06)
Paluu arkeen (S01E05)
Mittumaari (S01E04)
další epizody (6)
2005 Handu pumpulla (TV seriál)
Borsa handussa (E09)
Presidentit (TV seriál)
Mäntsälän kapina (E03)
2004 Rikas mies (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Sairaskertomuksia (TV seriál)
2003 Vaarallista kokea (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
Kylmäverisesti sinun (TV seriál)
Lyhyet jäljet (S02E09)
Työmiehen lauantai (S02E08)
2000 Pesärikko (TV seriál)
Merkki päällä (E03)
Kotipesä (E02)
Viistotaival (E01)
1997 Vuoroin vieraissa (TV seriál)
Meillä kaikilla on omat salaisuutemme (E12)
Eiks mikään oo enää pyhää (E09)
Yövieraat on sallittu (E08)
další epizody (8)
1995 Kotikatu (TV seriál)

Host

TV pořady

2003 Isät, pahat ja pojat (TV pořad)
1989 Kalliolle kukkulalle (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace