foto

Chad Krowchuk

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Lord Jones Is Dead
The Irresistible Blueberry Farm (TV film)
Under Fire
2014 Ring by Spring (TV film)
2013 Čupakabra (TV film)
2012 A Bride for Christmas (TV film)
Experiment Philadelphia (TV film)
2011 Alvin a Chipmunkové 3
Srážka planet (TV film)
Upír
2010 Betonové propasti (TV film)
2009 Frog
Reset
Stan Helsing
The Gambler, the Girl and the Gunslinger (TV film)
2006 Rodinná dovolená a jiná neštěstí
Super náhradník
2005 Hříbě (TV film)
2004 Znamení hada
2003 Agent Cody Banks
1998 Podezřelý cizinec (TV film)
1996 Heckova cesta domů (TV film)
1989 Sbohem, blues

TV seriály

2016 Frequency (TV seriál)
Gray Line (E09)
iZombie (TV seriál)
Salivation Army (S02E19)
Motiv (TV seriál)
Indexový případ (S04E03)
2015 Městečko Pines (TV seriál)
Cycle (S01E10)
A Reckoning (S01E09)
The Friendliest Place on Earth (S01E08)
další epizody (6)
2011 Health Nutz (TV seriál)
Yukonic! (TV seriál)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Hiccups (TV seriál)
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (TV seriál)
Člověk (S01E14)
2009 Rota (TV seriál)
2008 Lovci duchů (TV seriál)
Wishful Thinking (S04E08)
2007 Mimoni v Americe (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Mistři hrůzy (TV seriál)
Pro-Life (S02E05)
2005 Smallville (TV seriál)
Zajatci okamžiku (S04E21)
Hvězdná brána (TV seriál)
Občan Joe (S08E15)
2004 Volání mrtvých (TV seriál)
Reunion (S01E10)
2003 Black Sash (TV seriál)
1998 Mentors (TV seriál)
1985 Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)

Scénografická filmografie

Filmy

2016 All Yours (TV film)
My Daughter's Disgrace (TV film)

TV seriály

2017 Date My Dad (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2017 A Stranger with My Kids (TV film)
2016 Not with His Wife (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace