foto

Jacques Fansten

  • nar. 13.2.1946 (73 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1995 Mouchoir de Joseph, Le (TV film)
1972 Blázni ze stadiónu

TV seriály

1989 Cycle Simenon (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2011 Republika dětí (TV film)
2010 Frileux, Les (TV film)
2007 Zygs, le secret des disparus, Les (TV film)
2005 Frangin d'Amérique, Le (TV film)
2000 Sur quel pied danser? (TV film)
1997 C'est pour la bonne cause
Parents modèles, Les (TV film)
1995 Mouchoir de Joseph, Le (TV film)
1993 Do toho, mládeži!
1990 Infarkt
1988 Sólo pro Marii (TV film)
1986 États d'âme
1985 Les lendemains qui chantent (TV film)
1983 Dorothée, danseuse de corde (TV film)
1982 Après tout ce qu'on a fait pour toi (TV film)
1981 Nous te mari-e-rons (TV film)
1980 Je dors comme un bébé (TV film)
1979 Les fleurs fanées
1976 Petit Marcel, Le
1970 Voisins n'aiment pas la musique, Les

TV seriály

2003 Maigret (TV seriál)
Maigret a jasnovidka (E44)
Maigret a mrtvý spolužák (E43)
1999 Crèche, La (TV seriál)
1987 Souris noire (TV seriál)
1981 Mon meilleur Noël (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1993 Do toho, mládeži!

TV seriály

1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2000 Nationale 7

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky