foto

Emma Caulfield Ford

  • nar. 8.4.1973 (46 let)
    San Diego, California, USA

Biografie

Emma Caulfield, rozená Emma Chukker, se narodila 8. dubna 1973 v San Diegu v Californii. Začala studovat drama na střední škole, ale na univerzitě si vybrala psychologii. Po ukončení studia se navrátila ke studiu dramatu v Londýně. Jejími dobrými přáteli jsou Alyson Hannigan, Anthony Head a Tom Lenk, kteří s ní hráli v Buffy.

Její první velká role byla v seriálu Beverly Hills 90210. Následovaly další jako General Hospital, Nash Bridges a Monk. Nejvíc ji ovšem proslavila role démonky Anyi v seriálu Buffy, přemožitelka upírů. V roce 2003 byla za tento seriál nominována na cenu Golden Satellite Award.

Klára "Trenz" Holubovská

Herecká filmografie

Filmy

2014 America Is Still the Place
Back in the Day
Telling of the Shoes
2010 Confined
Removal
2009 Stopky lásky
Why Am I Doing This?
2007 A Valentine Carol (TV film)
Hollow
2006 In Her Mother's Footsteps (TV film)
2004 Láska v přímém přenosu (TV film)
2003 Propad do temnot

TV seriály

2017 Fantasy Hospital (TV seriál)
Training Day (TV seriál)
Plody hříchu (E05)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Konec známého světa (S03E03)
2016 Supergirl (TV seriál)
Childish Things (S01E10)
Bylo, nebylo (TV seriál)
Poslední pomazání (S05E21)
Fénix (S05E20)
Střevíčky (S05E18)
další epizody (6)
2012 Bylo, nebylo (TV seriál)
Skutečný sever (S01E09)
2011 Husbands (TV seriál)
Leap Year (TV seriál)
Prime Suspect (TV seriál)
Gone to Pieces (E09)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lonely Hearts Job (S04E15)
2010 Gigantic (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
2009 Private Practice (TV seriál)
Wait and See (S02E17)
2007 Robot Chicken (TV seriál)
Robot Chicken's Half-Assed Christmas Special (S03E14)
2006 Robot Chicken (TV seriál)
Password: Swordfish (S02E10)
Massage Chair (S02E09)
2003 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Vyvolená (S07E22)
Poslední dny (S07E21)
Zdroj moci (S07E20)
další epizody (11)
2002 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Noc přichází (S07E10)
Nikdy mě neopouštěj (S07E09)
Někdo v pozadí (S07E08)
další epizody (19)
2001 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Na dně (S06E09)
Sjetá (S06E08)
Tabula rasa (S06E07)
další epizody (21)
2000 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Do lesů (S05E10)
Naslouchat strachu (S05E09)
Stín (S05E08)
další epizody (20)
1999 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Ticho (S04E10)
Něco modrého (S04E09)
Staré křivdy (S04E08)
další epizody (8)
1998 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Přání (S03E09)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
Andílek (S03E11)
1993 Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)

Dokumentární

2004 Bandwagon
2003 Biography: Buffy the Vampire Slayer - Television with a Bite (TV film)
Making of 'Darkness Falls', The
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace