foto

Jelena Safonova

  • nar. 14.6.1956 (62 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Žili-byli my
2015 Moskva nikogda ně spit
Šans (TV film)
2011 Oduvančik (TV film)
2009 Kakraki
Mužčina v dome
2006 Překladatelka
Vy ně ostavite meňa
2001 Poklonnik
V avgustě 44-go
1999 Ženskaja sobstvěnnosť
1998 Alissa
1995 Muzyka dlja děkabrja
Zimňaja višňa 3 (TV film)
1994 Mademoiselle O (TV film)
Piste du télégraphe, La
1993 Vent d'est
1992 Klavíristka
1991 Babočki
1990 Taxi-bljuz
Zimňaja višňa 2
1989 Filipp Traum (TV film)
Katala
Utoli moja pěčali
1988 Prodlenije roda
Sčastlivčik
1987 Filjor
Gdě nachoditsja Nofelet?
Oči černé
1986 Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona: 20. století začíná (TV film)
1985 Jako višně v zimě
Sofja Kovalevskaja (TV film)
Tajna zemli
Čužoj zvonok (TV film)
1983 Dvoje pod odnim zontom
1982 Golos
Vozvraščenije Batterfljaj
1981 Vsem spasibo! (TV film)
1977 Semja Zacepinych (TV film)
1974 Išču moju suďbu

TV seriály

2017 Dinozavr (TV seriál)
Tot kto čitajet mysli (TV seriál)
2016 Kuba (TV seriál)
Opekun (TV seriál)
Portret ljubimogo (TV seriál)
Razbityje serdca (TV seriál)
Ženščina s lilijami (TV seriál)
2015 Mezaljans (TV seriál)
Vesenněje obostrenije (TV seriál)
2014 S čego načinajetsja Rodina (TV seriál)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Koroleva banditov (TV seriál)
2012 Dněvnik doktora Zajcevoj (TV seriál)
Dněvnik doktora Zajcevoj 2 (TV seriál)
2011 A sčastě gdě-to rjadom (TV seriál)
Bijenije serdca (TV seriál)
Svaty 5 (TV seriál)
Vremja dlja dvojich (TV seriál)
2010 Enigma (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Rozovyj zajac (S02E08)
122 santimetra (S02E07)
Něvinovnyj (S02E06)
další epizody (8)
2009 Žurov (TV seriál)
Šabes-goj (S01E08)
Predvybornyj chod (S01E06)
Kurortnyj roman (S01E05)
další epizody (7)
2007 Atlantida (TV seriál)
2006 V ritme tango (TV seriál)
Vospominanija o Šerloke Cholmse (TV seriál)
2005 Aeroport (TV seriál)
Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... 2 (TV seriál)
Princessa i niščij (TV seriál)
Sčastlivyj (TV seriál)
2004 Balzakovskij vozrast, ili Vse mužiki svo... (TV seriál)
2002 Next 2 (TV seriál)
2000 Don Matteo (TV seriál)
Imperija pod udarom (TV seriál)
Čjornaja komnata (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace