foto

Pentti Linkola

  • nar. 7.12.1932 (86 let)
    Helsinki, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

TV seriály

1966 Kesäleski (TV seriál)

Dokumentární

2017 Sielunmetsä
2015 Itse asiassa kuultuna: Pentti Linkola (TV film)
2003 Minun uskoni (TV seriál)
1994 Kalastaja (studentský film)
1989 Spekulaatio
1988 Suomi vuonna nolla (TV film)
1987 Tuhlaajapojan päiväkirja (TV film)
1974 Ollaanko tuhon tiellä? Luonnonsuojelija vastaan teknokraatti (TV film)
1971 Mitä nyt rauhanliike? - Hyvästi pasifismi (TV film)
1968 Nous' hauki puuhun laulamaan (TV film)

TV pořady

2016 Perjantai (TV pořad)
2008 Maria! (TV pořad)
2007 10 kirjaa jotka muuttivat maailmaa (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 Persona non grata (TV pořad)
1969 Ajankohtainen kakkonen (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace