foto

Leonid Jarmolnik

  • nar. 22.1.1954 (65 let)
    Grodekovo, Primorskij kraj, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Nočnyje straži
2015 Perevodčik
2014 Ljubov v bolšom gorodě 3
2013 Je těžké být bohem
2012 Moja bezumnaja semja
2011 Realnaja skazka
2010 Ljubov v bolšom gorodě 2
Čelověk s bulvara KapucinoK
2008 Šviháci
2007 Luzer (TV film)
2006 Obratnyj otsčet
Svjaz
2004 Můj nevlastní bratr Frankenstein
2001 Bremenskije muzykanty
1999 Barák
Pěrekrjostok
1998 Staryje pěsni o glavnom 3 (TV film)
1996 Operacija 'S Novym godom' (TV film)
1995 Moskovskije kanikuly
Orjol i reška
1994 Kofe s limonom
1993 Nasťa
1992 Vals zolotych tělcov
1991 Blázni
Bolotnaja street, ili Sredstvo protiv sexa
Božja tvar
Odisseya Kapitana Blada
Pasport
1990 Častnyj detektiv, ili operacija 'Kooperacija'
1989 Dve strely. Detektiv kamennogo věka
Ruanskaja děva po prozvišču Pyška (TV film)
1988 Francouz
Jolki-palki
1987 Klub ženščin (TV film)
Kto ty, vsadnik?
Muž z bulváru Kapucínů
Neobyknovennyye priklyucheniya Karika i Vali (TV film)
1986 Konec operace Rezident
Patnáctiletý kapitán Pilgrimu
Tajna Sněžnoj korolevy (TV film)
Věsjolaja chronika opasnogo putěšestvija (TV film)
1985 Pro kota... (TV film)
1984 Geroj jejo romana
Měděný anděl
1983 Dvě glavy iz semejnoj chroniki
Ljubovju za ljubov
Něždanno-něgadanno
Parol 'Otel Regina'
Rekvijem po fileju
1982 Etot fantastičeskij mir. Vypusk 7 (TV film)
Iščitě ženščinu (TV film)
Pipi Dlouhá punčocha (TV film)
Rezident se vrací
Žena v bílém
1981 Bitva o Ržev
Noční pohádka
1979 To je ten baron Prášil (TV film)
V odno prekrasnoje dětstvo
1978 Věsennij prizyv
1976 Gorožaně
1974 Bez prava na ošibku

TV seriály

2013 Šerlok Cholms (TV seriál)
Obrjad doma Mejsgrejvov (E05)
2008 Bolšaja raznica (TV seriál)
Otcy i děti (TV seriál)
2006 Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2005 Dělo o Mjortvych dušach (TV seriál)
Princessa i niščij (TV seriál)
2000 Čjornaja komnata (TV seriál)
1984 Kapitan Fracasse (TV seriál)
TASS je zplnomocněn prohlásit... (TV seriál)

Dokumentární

2018 Svetlana
2014 Jankovskij

TV pořady

2013 Odin v odin! (TV pořad)
2012 Večernij Urgant (TV pořad)
1998 Fort Bojard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace