foto

Ljudmila Poljakova

  • nar. 28.1.1939 (81 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Purga (TV film)
2016 Tri sestry
2013 Berega (TV film)
2011 Realnaja skazka
Žila-byla odna baba
2009 Kanikuly strogogo režima
2007 Konservy
Naturščica
2003 Bavorák
2002 Istinnye proishestviya
Prevraščenije
1993 Posledňaja subbota
Začem alibi čestnomu čelověku?
1992 Bolšoj kapkan, ili Solo dlja koški pri polnoj luně
1991 Russkie bratya
Unižennyje i oskorbljonnyje
1987 Moj bojevoj rasčjot
1986 Boris Godunov
S neba na zemlyu
Гран-па (TV film)
1985 Vstretimsja v metro
Чужой звонок (TV film)
1984 Čerez vsje gody
1983 Конец бабьего лета
1982 Razbeg
1981 Agónie - konec Rasputina
1980 На берегу большой реки
Особо опасные
1978 Вас ожидает гражданка Никанорова
1977 Vzestup
Почти смешная история (TV film)
1974 My se vrátíme
1971 Корона Российской Империи, или Снова Неуловимые
1969 Doroga domoj
1967 Komisařka
Načalo něvědomogo věka
1965 Иностранка

TV seriály

2017 Vsjo ješčjo budět (TV seriál)
2016 Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
2014 Palač (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Krasnyje gory (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2011 Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
Žena generala (TV seriál)
2010 Zemskij doktor (TV seriál)
2008 Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2007 Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
Kazus Kukockogo (TV seriál)
2004 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Spjat ustalyje igruški (S03E03)
2000 Kamenskaja (TV seriál)
Smerť i němnogo ljubvi (S01E06)
1998 Samozvancy (TV seriál)
1992 Meloči žizni (TV seriál)
1984 Michajlo Lomonosov (TV seriál)

Divadelní záznam

2009 Děti solnca (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky