foto

Ljudmila Poljakova

  • nar. 28.1.1939 (80 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Purga (TV film)
2016 Tri sestry
2013 Berega (TV film)
2011 Realnaja skazka
Žila-byla odna baba
2009 Děti solnca (divadelní záznam)
Kanikuly strogogo režima
2007 Konservy
Naturščica
2003 Bavorák
2002 Istinnye proishestviya
Prevraščenije
2000 Kamenskaja 1: Smerť i němnogo ljubvi (TV film)
1993 Posledňaja subbota
Začem alibi čestnomu čelověku?
1992 Bolšoj kapkan, ili Solo dlja koški pri polnoj luně
1991 Russkije braťa
Unižennyje i oskorbljonnyje
1987 Moj bojevoj rasčjot
1986 Boris Godunov
Gran-pa (TV film)
S něba na zemlju
1985 Vstretimsja v metro
Čužoj zvonok (TV film)
1984 Čerez vsje gody
1983 Koněc babjego leta
1982 Razbeg
1981 Agónie - konec Rasputina
1980 Na běregu bolšoj reki
Osobo opasnyje
1978 Vas ožidajet graždanka Nikanorova
1977 Počti smešnaja istorija (TV film)
Vzestup
1974 My se vrátíme
1971 Korona Rossijskoj imperii, ili Snova něulovimje
1969 Doroga domoj
1967 Komisařka
Začátek neznámé éry
1965 Inostranka

TV seriály

2016 Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
2014 Palač (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
2013 Krasnyje gory (TV seriál)
Ně ženskoje dělo (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2011 Pilot meždunarodnych avialinij (TV seriál)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
Žena generala (TV seriál)
2010 Zemskij doktor (TV seriál)
2008 Ťažjolyj pesok (TV seriál)
2007 Vzroslaja žizň Poliny Subbotinoj (TV seriál)
2005 Doktor Živago (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
2004 Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Spjat ustalyje igruški (S03E03)
2000 Kamenskaja 1 (TV seriál)
1998 Samozvancy (TV seriál)
1992 Meloči žizni (TV seriál)
1984 Michajlo Lomonosov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace