foto

Rupert Goold

  • nar. 1972
    Highgate, Londýn, Anglie, Velká Británie

Režijní filmografie

Filmy

2019 Judy
2017 Král Charles III. (TV film)
2015 Pravdivý příběh
2012 V kruhu koruny: Richard II. (TV film)
2010 Macbeth (TV film)

Divadelní záznam

2020 Albion (divadelní záznam)

Videa (6)

  • Video © Fox Searchlight Pictures
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Rozhovor 4 - Rupert Goold (režisér)
    03:16
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód:
  • Video © Fox Searchlight Pictures
    Nastala chyba při přehrávání videa.
    D:ENG
    Rozhovor 9 - Rupert Goold (režisér)
    01:08
    Zavřít

    Vložit video do jiné stránky

    Šířka: px
    Výška: px
    Kód: