foto

Göran Ragnerstam

  • nar. 7.11.1957 (63 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Drowning Goat
2016 Vážná hra
2013 Bäst före
2011 Maria Wern - Smrt může spát
2010 Tisíckrát silnější
2009 TV-feber (TV film)
2008 Arn - Riket vid vägens slut
2007 Arn
2006 Offside
2005 Lovisa och Carl Michael (TV film)
Zimní polibek
2004 Hotet
2003 Norrmalmstorg (TV film)
Policajti
2002 Kommer du med mig då
Pepparrotslandet (TV film)
Suxxess
2001 Bekännelsen (TV film)
Skuggpojkarna (TV film)
2000 To Be Continued...
1999 Offerlamm (TV film)
Vägen ut
1998 Personkrets 3:1 (TV film)
1997 Rika barn leka bäst
Solstenen
Svensson Svensson - filmen
1996 Ett sorts Hades (TV film)
Rusar i hans famn
1995 En på miljonen
1994 Pillertrillaren
1993 Hedda Gabler (TV film)
1990 F - E - D - A (TV film)
1987 Lysande landning (TV film)
1981 Skål och välkommen

TV seriály

2018 Restaurant (TV seriál)
Vaše vlastní většina (S02E09)
Kázání (S02E08)
Staré a nové rodiny (S02E03)
další epizody (4)
2017 Restaurant (TV seriál)
Naděje (S01E10)
Sklepník (S01E05)
Zasnoubení (S01E04)
další epizody (6)
Jordskott (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (8)
2016 Det mest förbjudna (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)
Ängelby (TV seriál)
2013 Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2012 Hinsehäxan (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2008 Maria Wern (TV seriál)
2007 Labyrint (TV seriál)
2006 Wallander (TV seriál)
Jokern (S01E12)
2002 Det brinner! (TV seriál)
2000 Barnen på Luna (TV seriál)
Judith (TV seriál)
Soldater i månsken (TV seriál)
1999 Sjätte dagen (TV seriál)
1998 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Öga för öga (S01E04)
1997 Emma åklagare (TV seriál)
Glappet (TV seriál)
Skärgårdsdoktorn (TV seriál)
1996 En fyra för tre (TV seriál)
Torntuppen (TV seriál)
1971 Hem till byn (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky