foto

Franck Philippon

  • nar. 29.8.1969 (49 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2009 Rozvody!
2007 Chrysalis
2004 Mé druhé já

TV seriály

2018 Munch (TV seriál)
Une mère courage (S02E04)
Destins croisés - partie 2 (S02E02)
Destins croisés - partie 1 (S02E01)
2016 The Tunnel (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
2015 No Limit (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
2013 No Limit (TV seriál)
Panique chimique (S02E08)
Vacances j'oublie tout... (S02E07)
Mariage à haut risque (S02E06)
další epizody (8)
Maison close (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (7)
2012 No Limit (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2006 Alice a Charlie (TV seriál)
Anna Meyer (TV seriál)
2004 Le proc (TV seriál)
2002 Brigade des mineurs (TV seriál)
2001 Detektiv Giordano (TV seriál)
2000 Le lycée (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
1998 Crimes en série (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2014 Unter Verdacht - Mutterseelenallein (TV film)

TV seriály

2000 Le lycée (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2013 No Limit (TV seriál)
Panique chimique (S02E08)
Vacances j'oublie tout... (S02E07)
Mariage à haut risque (S02E06)
další epizody (8)
2012 No Limit (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace