foto

Laurent Lucas

  • nar. 20.7.1965 (53 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 À cause des filles ..?
2018 Une intime conviction
2017 Après coup
Jenna
2016 Odysea
Raw
2015 Démoni
Florida
2014 Aleluja
Militaire, Le
Piégé
2013 Lac Mystère
Le métis de Dieu (TV film)
2012 Je me suis fait tout petit
Meteor
2011 Desert Ambush (TV film)
L'Infiltré (TV film)
Růžová a Fialová
2010 Impasse du désir
Kate Logan Affair, The
V comme Vian (TV film)
2009 Sommeil blanc
Verso
2008 La Saison des orphelins
Le prince de ce monde
Maminka je u kadeřnice
O válce
Sans état d'âme
Všechno, co hledá
2007 Falešná identita
La Capture
Toi
2006 Hotel Harabati
Sur la trace d'Igor Rizzi
2005 Les Invisibles
Lumík
Čestní muži žijí ve Francii
2004 Automne
Kalvárie
Vše pro peníze
2003 Adieu
Co vtip, to mrtvola
Qui a tué Bambi?
Tiresia
Violence des échanges en milieu tempéré
2002 Na vlastní kůži
Va, petite!
2001 Le pornographe
Zaidina pomsta (TV film)
2000 30 ans
Harry to s vámi myslí dobře
1999 Babel
Haut les coeurs!
La nouvelle Ève
Pola X
Rien sur Robert
1998 HLA identique
Quelque chose d'organique
1997 J'ai horreur de l'amour
1989 Půlnoční sirény (TV film)

TV seriály

2019 Vernon Subutex (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
2016 Les Hommes de l'ombre (TV seriál)
Fin de partie (S03E06)
Trahisons (S03E05)
Manipulations (S03E04)
další epizody (6)
2015 Vzkazy mrtvých (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
Epizoda 4 (S01E04)
další epizody (6)
Znovuzrozeni (TV seriál)
Les Revenants (S02E08)
Etienne (S02E07)
Esther (S02E06)
další epizody (8)
2014 Les Jeunes Loups (TV seriál)

Dokumentární

2019 Surrealistic Nightmares: An In-depth Look at Walloon Horror Cinema
2003 Rire et châtiment: le making of

Producentská filmografie

Filmy

2017 Après coup

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace