foto

Ilkka Koivula

  • nar. 16.3.1966 (51 let)
    Ranua, Finsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Druhá strana naděje
2014 Rasvainen tiistai
2013 Vuonna 85
2012 Lottovoittaja (TV film)
Staré město
2011 Convict
Lasiin maalattu aika (studentský film)
Le Havre
2010 Blanc comme neige
Täällä Pohjantähden alla II
2009 Täällä Pohjantähden alla
2008 Krvavá revoluce
2006 Rock'n Roll Never Dies
Světla v soumraku
2005 Kaksipäisen kotkan varjossa
2003 Eila
2002 Viime hetken ostoksia (studentský film)
2001 Rentun ruusu
Řeka
2000 Badding
Bad Luck Love
Lakeuden kutsu
1999 Kulkuri ja joutsen
Rakastin epätoivoista naista
1998 Kuningasjätkä
1997 Sairaan kaunis maailma
1995 Pidetty hiljainen mies
1991 Kuutamosonaatti 2: Kadunlakaisijat
Mitä pimeämpi yö - sen kirkkaammat tähdet (TV film)
Panostaja (TV film)
1989 Kotia päin
Prinsessa ja veli (studentský film)
1988 Nuoruuteni savotat
Tangokuningas ei aterioi (studentský film)

TV seriály

2015 Pintaa syvemmältä (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (5)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Hauskan kautta mennään (E03)
Nyt pannaan haiseen (E02)
další epizody (4)
2007 Taivaan tulet (TV seriál)
2005 Presidentit (TV seriál)
2002 Tummien vesien tulkit (TV seriál)
1999 Kaverille ei jätetä (TV seriál)
1996 Elämän suola (TV seriál)
1992 Pari sanaa lemmestä (TV seriál)

Dokumentární

2013 Valtiopeli 1863 (TV film)
2011 Jaettu kaupunki

TV pořady

2009 Ne Salmiset (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace