foto

David Beecroft

  • nar. 26.4.1960 (59 let)
    Warwick, Rhode Island, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Královská garda
Octopus
Vražedný tým
1999 Únos v ráji (TV film)
1998 Code of Ethics
Moonlight Becomes You (TV film)
1996 Suddenly (TV film)
1995 Harlequin 6 - Probuzení (TV film)
1994 Falešná hraběnka (TV film)
1993 Vražda na Rio Grande (TV film)
1990 Projekt Shadowzone
Smrt v dešti
1987 Creepshow - Plíživý děs
1982 Hranice

TV seriály

1996 Promised Land (TV seriál)
Women: Stories of Passion (TV seriál)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Moon Over Miami (TV seriál)
Prváci (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Hearts Are Wild (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1981 Síla rodu (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace