foto

Bengt C.W. Carlsson

  • nar. 1.1.1948 (72 let)
    Kristianstad, Kristianstads län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Breeder
2016 Sugar Daddy
2015 I nöd eller lust
2012 Lycka till och ta hand om varandra
Poslední věta
2011 Muži, kteří nenávidí ženy
2007 Nový život
Ty, který žiješ
2006 Varannan vecka
2005 Carambole
2000 Písně z druhého patra
1997 Kärlek och hela alltihopa
1991 Goltuppen (TV film)
1989 Výslech (TV film)
1986 På liv och död
1976 Långt borta och nära

TV seriály

2020 Láska a anarchie (TV seriál)
Knižní veletrh (E05)
Jak to všechno začalo (E01)
2019 Revansch (TV seriál)
Prvorozený (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2018 Sthlm Rekviem (TV seriál)
Blodsband: Del 2 (E04)
Blodsband: Del 1 (E03)
2015 Jordskott (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Vražda v nemocnici (S05E04)
2013 Smrt poutníka (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2010 Solsidan (TV seriál)
Är jag pappa till barnet? (S01E02)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2009 Wallander (TV seriál)
Prästen (S02E06)
2008 Livet i Fagervik (TV seriál)
2007 Labyrint (TV seriál)
2005 Coachen (TV seriál)
Linné och hans apostlar (TV seriál)
Linnés system överlever (E04)
Läran om människan (E02)
2004 Linné och hans apostlar (TV seriál)
Med andras ögon och händer (E02)
Drömmen om en ordning (E01)
2002 Bella bland kryddor och kriminella (TV seriál)
Skeppsholmen (TV seriál)
1996 Percy Tårar (TV seriál)
Skilda världar (TV seriál)
1994 Tre kronor (TV seriál)
1992 Rederiet (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky