foto

Jasmin Tabatabai

  • nar. 8.6.1967 (49 let)
    Teherán, Írán
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Amélie a horský zázrak
Der Deutsche Filmpreis 2017 - Die große Gala mit Jasmin Tabatabai aus Berlin (TV film) - mod.
2016 Strawberry Bubblegums
2015 Fakjů pane učiteli 2
2012 Kommissarin Lucas - Die sieben Gesichter der Furcht (TV film)
2011 Beutolomäus und die Wunderflöte (TV film)
Donna Leon - Das Mädchen seiner Träume (TV film)
Unter Verdacht - Rückkehr (TV film)
2009 Altiplano
Německo '09
2008 Baader Meinhof Komplex
2007 Meine schöne Bescherung
Ten den přijde (TV film)
2006 Čtyři minuty
Elementární částice
Strach Fay Grimové
2005 Noch einmal lieben (TV film)
V cizí kůži
2004 Seržant Pepper
2003 Sams in Gefahr
2002 Nogo
2001 Jeans
Mondscheintarif
Pieces of My Heart (studentský film)
2000 Die Unberührbare
Gripsholm
1999 Gierig
Gomez - Kopf oder Zahl
Late Show
Schůzka s ďáblem (TV film)
1998 Help the Old (studentský film)
1997 Bandagistenglück
Bandits
Verspielte Nächte
1996 Die Putzfraueninsel
1995 Alles außer Mord - Das Kuckucksei (TV film)
Mediocren, Die
Tatort - Herz-As (TV film)
Unbeständig und kühl (TV film)
Zaubergirl (TV film)
1994 Clemi flüchtet
Lemgo (TV film)
1993 Dann eben mit Gewalt (TV film)
1992 Kinder der Landstraße
Welcher Film

TV seriály

2012 Letzte Spur Berlin (TV seriál)
2011 Poslední polda (TV seriál)
Liebe in Not (S02E12)
2001 Unmöglicher Mann, Ein (TV seriál)

Dokumentární

2007 Making of 'Fay Grim' or: How Do You Spell Espionage?, The
Schau mir in die Augen, Kleiner - a.z.

TV pořady

2004 Harald Schmidt (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
Wer wird Millionär? (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1974 III nach neun (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace