foto

Volker Michalowski

  • nar. 1971
    Drážďany, Sachsen, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 1.000 Mexikaner (TV film)
König Laurin
Makej, kovboji!
Sůl a oheň
2015 Schmidts Katze
2014 Grandhotel Budapešť
Nesmysl
2012 Gangsteři
2011 Beobachtung, Die
Jorinda a Joringel (TV film)
2010 3faltig
2009 Hanebný pancharti
Sněhurka (TV film)
2008 African Race - Die verrückte Jagd nach dem Marakunda (TV film)
Ein Job (TV film)
2007 Befehl, Der
Hochzeit um jeden Preis (TV film)
In Formatica
Místo činu - Sen z Au (TV film)
Prasátko Rudy
2006 Heiratsschwindlerin mit Liebeskummer (TV film)
Konec zlatých časů (TV film)
Marta und der fliegende Großvater
Rudý kakadu
Tatort - Feuerkämpfer (TV film)
Tatort - Mann über Bord (TV film)
Životy těch druhých
2005 Der Lord von Barmbeck (TV film)
L'Annulaire
Neuschwanstein Conspiracy (studentský film)
2004 Crazy Race 2 - Warum die Mauer wirklich fiel (TV film)
2003 Crazy Race (TV film)
Die Wachmänner (TV film)
2002 Sokoli

TV seriály

2015 Sedwitz (TV seriál)
2012 motzgurke.tv - Die Tigerenten-Reporter zeigen's euch! (TV seriál)
2010 Ein Haus voller Töchter (TV seriál)
2008 Anna und die Liebe (TV seriál)
2005 Ein Engel für alle (TV seriál)
Zack! Comedy nach Maß (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
Schillerstraße (TV seriál)
2001 40. okrsek (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
Streit um Drei (TV seriál)

Dokumentární

2006 Heil Hitler, das Schwein ist tot! - Humor unterm Hakenkreuz (TV film)

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2008 Der große Comedy Adventskalender (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace