foto

Laura Berlin

  • nar. 1990
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Bouřlivé léto
Inga Lindström - Auf der Suche nach dir (TV film)
2018 Ronny & Klaid
2017 Bullyparade - Der Film
Meine Bäckerblume
2016 UFO - Es ist hier
Zelená jako smaragd
2015 Meine allerschlimmste Freundin (TV film)
2014 Modrá jako safír
Polizeiruf 110 - Eine mörderische Idee (TV film)
2013 Rudá jako rubín
2010 Eternalsoul.org
Vater aus heiterem Himmel (TV film)
Vražda Katjy Weissové (TV film)
2009 Sněhurka (TV film)

TV seriály

2018 Der Kroatien-Krimi (TV seriál)
Mord auf Vis (S02E01)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
Kollaps (S02E10)
Isobaren (S02E09)
Anaphylaxie (S02E07)
další epizody (6)
2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
Feuer & Flamme (E03)
Blaumacher (TV seriál)
Papageno (E05)
Öl ins Feuer (E04)
Der Mann im Haus (E03)
další epizody (5)
Einsteinovy záhady (TV seriál)
E.M.P. (S01E11)
2015 Einsteinovy záhady (TV seriál)
Pilot (S01E01)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Aus bestem Hause (S15E03)
Kobra 11 (TV seriál)
Vzpoura (S20E03)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Eiszeit (S12E25)
2012 SOKO Wismar (TV seriál)
Die Mörderspinne (S10E03)
2011 SOKO Wismar (TV seriál)
Nachtzug nach Wismar (S08E16)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky