foto

Luke Hemsworth

  • nar. 5.11.1980 (38 let)
    Melbourne, Austrálie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Crypto
2018 Encounter
River Runs Red
We Are Boats
2017 Hickok
Thor: Ragnarok
2016 The Osiris Child: Science Fiction Volume One
2015 Infini
2014 Anomálie
The Reckoning
Zabij mě třikrát

TV seriály

2018 Westworld (TV seriál)
The Passenger (S02E10)
Les Écorchés (S02E07)
Phase Space (S02E06)
další epizody (6)
2016 Westworld (TV seriál)
Bikamerální mysl (S01E10)
Dobře temperovaný klavír (S01E09)
Zapomenout (S01E08)
další epizody (10)
2012 Bikie Wars: Brothers in Arms (TV seriál)
2009 Carla Cametti PD (TV seriál)
Tangle (TV seriál)
2008 Princezna ze země slonů (TV seriál)
2007 Satisfakce (TV seriál)
2005 Last Man Standing (TV seriál)
2001 The Saddle Club (TV seriál)
1998 All Saints (TV seriál)
1994 Vesničtí poldové (TV seriál)
1985 Neighbours (TV seriál)

TV pořady

2006 The Bazura Project (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace