foto

Olesja Sudzilovskaja

  • nar. 20.5.1974 (45 let)
    Zelenograd, Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dikaja Liga
2017 Jana+Janko
2013 Děd_005
Intimní místa
O čjom molčat děvuški
2012 Kameň
2011 You and I
2010 Vzroslaja doč, ili test na...
2008 2-Assa-2
Neidealnaja ženščina
2007 V ožidanii čuda
2001 Musorščik
Podari mně lunnyj svět
2000 Landyš serebristyj
1998 Mama, ně gorjuj!
1990 Posrednik

TV seriály

2019 Filatov (TV seriál)
2018 Domašnij arest (TV seriál)
2015 Istrebiteli. Poslednij boj (TV seriál)
Orlova i Alexandrov (TV seriál)
2014 Dom s lilijami (TV seriál)
2012 Otdel 'S.S.S.R.' (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
Vremja ljubiť (TV seriál)
2011 Kontrigra (TV seriál)
2010 Žurov (TV seriál)
Rozovyj zajac (S02E08)
122 santimetra (S02E07)
Něvinovnyj (S02E06)
další epizody (8)
2009 Žurov (TV seriál)
Šabes-goj (S01E08)
Smertělnyj nomer (S01E07)
Predvybornyj chod (S01E06)
další epizody (8)
2006 Koněc sveta (TV seriál)
2003 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 7 (S06E07)
Episode 6 (S06E06)
Episode 5 (S06E05)
další epizody (8)
2001 Syščiki (TV seriál)
Okťabrenok s samoletikom (S01E02)
1998 Čechov i Ko (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Večernij Urgant (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky