foto

Collins Pennie

  • nar. 20.6.1985 (33 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Let the Church Say Amen (TV film)
2011 Vyměřený čas
2010 Divoký Stomp 2: Nová generace
2009 Fame - cesta za slávou
Loudilové
2008 Maturitní ples
2007 Hell on Earth (TV film)
2006 Half Nelson
2004 All Falls Down

TV seriály

2015 Hindsight (TV seriál)
2014 Bezohlední (TV seriál)
2013 Pomsta (TV seriál)
Victory (S02E17)
Illumination (S02E16)
Odplata (S02E15)
2011 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Podvodníci (S02E23)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Na háčku (S09E07)
2009 Sestra Hawthornová (TV seriál)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vysoká hra (S06E16)
2007 Žralok (TV seriál)
In the Crosshairs (S02E08)
2004 Právo a pořádek (TV seriál)
Can I Get a Witness? (S14E16)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Host

TV pořady

1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace