foto

Cliff Potts

  • nar. 5.1.1942 (76 let)
    Glendale, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Our Wild Hearts (TV film)
1999 Temptations
V objetí temnoty
1998 Útok na ponorku II: Klamný cíl
1996 Smrtelná šaráda
1995 See Jane Run (TV film)
1990 Pod křišťálovým jezerem
1985 International Airport (TV film)
1983 For Love and Honor (TV film)
M.A.D.D.: Mothers Against Drunk Drivers (TV film)
Sahara
1980 Belle Starr (TV film)
Piráti (TV film)
1979 The Last Ride of the Dalton Gang (TV film)
1978 Little Women (TV film)
Love's Dark Ride
1977 Danger in Paradise (TV film)
1975 Nevada Smith (TV film)
1974 Case of Rape, A (TV film)
Hangup
Live Again, Die Again (TV film)
Trapped Beneath the Sea (TV film)
1972 Groundstar Conspiracy, The
Magic Carpet (TV film)
Plač pro mě, Billy
Silent Running
Snow Job
1970 Tak mě někdy napadá
1968 Man Called Gannon, A

TV seriály

1998 Pomsta - s.r.n. (TV seriál)
1995 Vanishing Son (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Podporučík RO (S05E03)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Piráti (S02E15)
1986 Matlock (TV seriál)
Starman (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Stingray (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
Pohřeb na padesáté míli (S01E22)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Glitter (TV seriál)
1983 For Love and Honor (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
Tales of the Gold Monkey (TV seriál)
1981 Bret Maverick (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
Síla rodu (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 Big Hawaii (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
1976 Once an Eagle (TV seriál)
1975 Family Holvak, The (TV seriál)
1972 Hec Ramsey (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 San Francisco International Airport (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 The Name of the Game (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)

TV pořady

1965 The Hollywood Squares (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace