foto

Stefán Hallur Stefánsson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Iceland Is Best
2016 Autumn Lights
Reykjavík
Vraždy podle Solveig: Němá svědkyně (TV film)
2012 Hluboko
2011 Rokland
2009 Jóhannes
Léto na Islandu: Osudové shledání (TV film)
Pleisið
Prosinec
2007 Kassinn
2006 Gódir gestir
Áramótaskaup 2006 (TV film)

TV seriály

2020 The Valhalla Murders (TV seriál)
Hidden Place (E06)
In Plain Sight (E05)
2018 Flateyjargátan (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Osmý smysl (TV seriál)
I Can't Leave Her (S01E12)
2007 Næturvaktin (TV seriál)
Pressa (TV seriál)

Dokumentární

2013 Konec cesty (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky