foto

Jonathan Freeman

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 Vzpomínky na Manhattan
2010 Nezapomeň na mě
2009 Sexy 40
2008 Na hraně lásky
Štvanec IRA
2006 Hollywoodland
2005 The Prize Winner of Defiance, Ohio
2004 Hollywood Division (TV film)
Národní bezpečnost (TV film)
2003 Noví sousedé (TV film)
2002 Blázinec pondělní noci (TV film)
2001 Navždy svoji (TV film)
Start v ohrožení
Vždy věrný (TV film)
Ztracený prapor (TV film)
2000 Možné světy
Odvážná láska (TV film)
1999 Divná spravedlnost (TV film)
Vraždy podle Jidáše
1998 Future Sport (TV film)
Hra na schovávanou (TV film)
Ničící žár (TV film)
Utajená krása (TV film)
1997 2103: The Deadly Wake
Planet of Junior Brown, The
Promise the Moon (TV film)
1996 The Hangman's Bride
1995 Carverova brána (TV film)
1994 Replikátor

TV seriály

2020 Defending Jacob (TV seriál)
Wishful Thinking (E06)
Visitors (E05)
Damage Control (E04)
další epizody (6)
2019 Hra o trůny (TV seriál)
Železný trůn (S08E06)
2017 Hra o trůny (TV seriál)
Za zdí (S07E06)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Krev mé krve (S06E06)
Vrata (S06E05)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Dva meče (S04E01)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Norský král (S05E05)
Co řekl Ježíš (S05E03)
Zlaté dny pro chlapce a děvčata (S05E01)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Temná křídla, temná slova (S03E02)
Každý musí sloužit (S03E01)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Třesky plesky (S02E05)
Nebezpečná služebná (S02E03)
21 (S02E01)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Pařížská zeleň (S01E11)
Belle Femme (S01E09)
Domov (S01E07)
další epizody (6)
Rubicon (TV seriál)
Gone in the Teeth (E01)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Posmrtná maska (S02E07)
Hrdinové Republiky (S02E05)
2004 The Jury (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Kansas (S01E03)
Gay (S01E02)
Guts (S01E01)
2002 Street Time (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Taken (E10)
John (E09)
Rozbité nádobí (E08)
další epizody (6)
1998 Trojka (TV seriál)
1997 Prince Street (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2011 Světla páteční noci (TV seriál)
Gut Check (S05E09)
2008 Super drbna (TV seriál)
Akta "Ex" (S02E04)

Dokumentární

2017 The Art of Television : les réalisateurs de séries (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce