foto

Jonathan Freeman

  • nar. Toronto, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2014 5 Flights Up
2010 Nezapomeň na mě
2009 Sexy 40
2008 Na hraně lásky
Štvanec IRA
2006 Hollywoodland
2005 Prize Winner of Defiance, Ohio, The
2004 Hollywood Division (TV film)
Národní bezpečnost (TV film)
2003 Noví sousedé (TV film)
2002 Blázinec pondělní noci (TV film)
Start v ohrožení
2001 Navždy svoji (TV film)
Vždy věrný (TV film)
Ztracený prapor (TV film)
2000 Odvážná láska (TV film)
Possible Worlds
1999 Divná spravedlnost (TV film)
Vraždy podle Jidáše
1998 Future Sport (TV film)
Hra na schovávanou (TV film)
Ničící žár (TV film)
Utajená krása (TV film)
1997 Planet of Junior Brown, The
Promise the Moon (TV film)
2103: The Deadly Wake
1996 The Hangman's Bride
1995 Carverova brána (TV film)
1994 Replikátor

TV seriály

2017 Hra o trůny (TV seriál)
Za zdí (S07E06)
2016 Hra o trůny (TV seriál)
Krev mé krve (S06E06)
Vrata (S06E05)
2014 Hra o trůny (TV seriál)
Dva meče (S04E01)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Norský král (S05E05)
Co řekl Ježíš (S05E03)
Zlaté dny pro chlapce a děvčata (S05E01)
2013 Hra o trůny (TV seriál)
Temná křídla, temná slova (S03E02)
Každý musí sloužit (S03E01)
2012 Hra o trůny (TV seriál)
Valar Morghulis (S02E10)
Princ ze Zimohradu (S02E08)
2011 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Třesky plesky (S02E05)
Nebezpečná služebná (S02E03)
21 (S02E01)
2010 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Pařížská zeleň (S01E11)
Belle Femme (S01E09)
Domov (S01E07)
další epizody (6)
Rubicon (TV seriál)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2007 Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Žádný bůh nezastaví hladového člověka (S02E09)
Posmrtná maska (S02E07)
Hrdinové Republiky (S02E05)
2004 The Jury (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
1998 Trojka (TV seriál)
1997 Prince Street (TV seriál)

Herecká filmografie

TV pořady

2014 The 68th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace