foto

Hikaru Hajaši

  • nar. 22.10.1931
  • zem. 5.1.2012 (80 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2010 Pohlednice
2008 Išiuči džindžó kótó šógakkó: Hana wa čiredomo
2000 Epizodní herec
1999 Ikitai
1995 Pozdní závěť
1992 Romantický příběh od řeky Sumida
1986 Black Board
Strom bez listí
1984 Yudono-sanroku noroi mura
Čiheisen
1982 Yi pan mei you xia wan de qi
1981 Hokusai manga
Nihon Firuhámoní monogatari: Hono'o no dai gogakušó
1979 Kósacu
1978 Amagi goe (TV film)
Seishoku no ishibumi
1977 Čikuzanova osamělá pouť
1975 Dómjaku rettó
鬼の詩
1974 Waga miči
1973 Duše
1972 Kanawa
Léto lásky
Ongaku
Pod vlajkou vycházejícího slunce
Sanka
1970 Denki kurage
Dnes žít, zítra zemřít
Jakuza zeššó
Shokkaku
1969 Džotai
Gokudó petenši
Mōjū
Prokletý ostrov
Senbazuru
Shônen
1968 Hakučú dódó
Kaettekita jopparai
Nureta futari
Operace negližé
Teppo denraiki
Trest smrti oběšením
Černá kočka
1967 Hanaoka seišun no cuma
Libido
Muri šindžú: Nihon no nacu
Nihon šunkakó
Ninja Bugeicho
Onna no iššó
Šajó no omokage
1966 Andesu no hanayome
Aogeba tôtoshi
Hakučú no torima
Irezumi
Yokobori gawa
Ztracený sex
女の中にいる他人
1965 Kiri no hata
Lumpové
1964 Amai ase
Bakumacu zankoku monogatari
Onibaba
1963 Haha
Osmnáct výrostků
Sanadovi hrdinové
Warera sarariman
1962 Ashita aru kagiri
Burari burabura monogatari
Lázně Akicu
Člověk
1961 Amai joru no hate
Arega minato no hi da
Macukawa džiken
Na mo naku mazušiku ucukušiku
Onna bakari no joru
1960 Ostrov
Či wa kawaiteru
1959 Niguruma no uta
Ningen no kabe
Smrtonosný mrak
1958 Fumihazušita haru
Čúmon no ói rjóriten

TV seriály

1977 Hanashin (TV seriál)

Dokumentární

1988 Sakura-tai Chiru

Herecká filmografie

Filmy

1967 Ninja Bugeicho

TV seriály

2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)

Host

TV pořady

1978 Nippon Academy šó (TV pořad)