foto

Marija Mironova

  • nar. 28.5.1973 (45 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 O ljubvi
Saljut-7
2016 Zemletrjasenije
2013 Tři mušketýři
2012 Vožď raznokožich
2010 Moskva, ja ljublju těbja!
Čelověk s bulvara KapucinoK
2009 Odstřelovač: Odvetná zbraň (TV film)
2008 Děduška v podarok
Kačeli
Nikto, krome nas…
2006 Denní hlídka
2005 Státní rada
2004 Noční hlídka
Posylka s Marsa
2003 Teorija zapoja
2002 Oligarch
2000 Kapitánská dcerka
Noce, La
1981 Dobrodružství Toma Sawyera a Huckleberryho Finna (TV film)

TV seriály

2017 Doktor Richter (TV seriál)
2016 Sledovatel Tichonov (TV seriál)
2015 Rodina (TV seriál)
2014 Syn (TV seriál)
2013 Apofegej (TV seriál)
Epizod 1.4 (E04)
Epizod 1.3 (E03)
Epizod 1.2 (E02)
další epizody (4)
Krik sovy (TV seriál)
2011 Izměna (TV seriál)
Robinzon (TV seriál)
2006 9 mesjacev (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
2002 Lednikovyj period (TV seriál)

Dokumentární

2005 Závody v dobývání vesmíru (TV seriál)
2004 Kak snimalsja 'Nočnoj dozor' (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace