foto

Edward de Souza

  • nar. 4.9.1932 (85 let)
    Hull, Yorkshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Zlatý kompas
1996 Jana Eyrová
1982 Návrat vojáka
1979 Home Before Midnight
One Fine Day (TV film)
The Golden Lady
1978 On a Paving Stone Mounted
The Thirty-Nine Steps
1977 Agent, který mne miloval
Last Summer (TV film)
1971 Hassan (TV film)
1967 Rocket to the Moon
1963 Kiss of the Vampire, The
1962 Fantom opery
1961 Fourth Square, The
Římské jaro paní Stoneové
1960 A Majority of One (TV film)

TV seriály

2012 Borgiové (TV seriál)
Zpověď (S02E10)
Toulaví psi (S02E04)
Kouzelný klam (S02E03)
další epizody (5)
2007 Řím (TV seriál)
Syn Hádův (S02E02)
2003 New Tricks (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1990 One Foot in the Grave (TV seriál)
She-Wolf of London (TV seriál)
1989 After the War (TV seriál)
1988 After Henry (TV seriál)
Hannay (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
Nepolapitelná Tracy (TV seriál)
The Collectors (TV seriál)
1985 Hold the Back Page (TV seriál)
Screen One (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
1981 Bognor (TV seriál)
1979 Sapphire and Steel (TV seriál)
1978 Rumpole of the Bailey (TV seriál)
Strangers (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1977 1990 (TV seriál)
1976 Life and Death of Penelope (TV seriál)
1975 Edward the Seventh (TV seriál)
Inspektor Regan (TV seriál)
1974 Napoleon a jeho lásky (TV seriál)
1973 Jane Eyre (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1971 Cousin Bette (TV seriál)
1970 Play for Today (TV seriál)
Wicked Women (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Paul Temple (TV seriál)
1968 Kriminalista (TV seriál)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Not in Front of the Children (TV seriál)
1966 The Rat Catchers (TV seriál)
1965 The Troubleshooters (TV seriál)
1964 Count of Monte Cristo (TV seriál)
Theatre 625 (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
The Marriage Lines (TV seriál)
Thirty Minute Theatre (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)

TV pořady

2001 TV Burp (TV pořad)
1965 Call My Bluff (TV pořad)
Jackanory (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace