foto

Dan Trachtenberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Uncharted
2016 Ulice Cloverfield 10
2011 Portal: No Escape

TV seriály

2019 The Boys (TV seriál)
2016 Černé zrcadlo (TV seriál)
Playtest (S03E02)
2010 BlackBoxTV (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2010 BlackBoxTV (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace