foto

Thomas Arnold

  • nar. 13.5.1971 (49 let)
    Freiberg, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Mall
The Raft
2018 13 Uhr mittags (TV film)
Tatort - Schlangengrube (TV film)
2017 Inga Lindström: Smím prosit? (TV film)
Tatort - Tollwut (TV film)
2016 Bittersweet Revenge
2015 Tatort - Hydra (TV film)
2014 Diplomacie
Dr. Gressmann zeigt Gefühle (TV film)
Tatort - Auf ewig Dein (TV film)
2013 Ein weites Herz - Schicksalsjahre einer deutschen Familie (TV film)
Liebe oder nichts
Tatort - Eine andere Welt (TV film)
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Místo činu: Kolín - Chladnokrevně (TV film)
Tatort - Alter Ego (TV film)
Tatort - Mein Revier (TV film)
Und alle haben geschwiegen (TV film)
2011 Osudová léta (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutige Strasse (TV film)
Schmidt & Schwarz (TV film)
2010 Liebe deinen Feind (TV film)
Po čem muži touží (TV film)
Pozor na doktora (TV film)
Princezna na hrášku (TV film)
Zivilcourage (TV film)
2008 Místo činu: Kolín - Prokletí (TV film)
Rosa Roth - Der Fall des Jochen B. (TV film)
2006 Místo činu: Venkovská idyla (TV film)
Verlorenen, Die (TV film)
2005 Schnauze voll
2004 Lauffeuer
Tatort - Verraten und verkauft (TV film)
2003 Die Quittung (TV film)
Místo činu - Rej čarodějnic (TV film)
2002 Bear's Kiss
2000 Ticho po výstřelu
1997 Der Todesbus (TV film)

TV seriály

2019 Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Unter Campern (E04)
Berlínská mise (TV seriál)
The Eye Fears When It Is Done to See (S03E07)
The Dream of the Four Policemen (S03E05)
2018 SOKO Hamburg (TV seriál)
Gefallener Engel (S01E01)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Hinter verschlossenen Türen (S18E10)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Steh deinen Mann! (S21E17)
Kobra 11 (TV seriál)
Bomby, kam se podíváš (S24E08)
Štvanice na Semira (S24E03)
2017 Dark (TV seriál)
Minulost a současnost (S01E03)
Professor T. (TV seriál)
Die Abrechnung (S01E02)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
Der verlorene Sohn (S01E01)
The Missing (TV seriál)
1991 (S02E07)
Alles Klara (TV seriál)
Herz aus Glas (S03E02)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Hakuna Matata (S08E07)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Der zweite Versuch (S19E10)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Náš člověk v Damašku (S05E11)
2014 Wilsberg (TV seriál)
Das Geld der Anderen (E43)
2013 Válečná generace (TV seriál)
Eine andere Zeit (E01)
Dům plný zvířátek (TV seriál)
Miliónová kočka (S03E06)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Die Unsichtbaren (S04E17)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Sami proti času (TV seriál)
Zwanzig Uhr (S02E13)
Neunzehn Uhr (S02E12)
Achtzehn Uhr (S02E11)
další epizody (6)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Verurteilten (S12E01)
2011 Sami proti času (TV seriál)
Vierzehn Uhr (S02E07)
Dreizehn Uhr (S02E06)
Zwölf Uhr (S02E05)
další epizody (5)
2009 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Sonnenwende (E36)
2008 Policie Hamburk (TV seriál)
Auf schmalem Grat (S02E16)
SOKO Wismar (TV seriál)
Frau Neumann (S06E11)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 Kriminalista (TV seriál)
2005 In aller Freundschaft (TV seriál)
Neue Wege (S08E10)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der unsichtbare Tod (S04E20)
Kobra 11 (TV seriál)
Falešné přátelství (S08E02)
2002 Das Duo (TV seriál)
Totes Erbe (E03)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Správná dvojka (TV seriál)
Kleine Fische, große Fische (E18)
1998 Medicopter 117 (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Dokumentární

2019 Válka a já (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 Hamlet (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky