foto

Thomas Arnold

  • nar. 13.5.1971 (46 let)
    Freiberg, Východní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Inga Lindström - Tanz mit mir (TV film)
2016 Bittersweet Revenge
2015 Hamlet (divadelní záznam)
Tatort - Hydra (TV film)
2014 Diplomacie
Dr. Gressmann zeigt Gefühle (TV film)
Tatort - Auf ewig Dein (TV film)
Wilsberg - Das Geld der Anderen (TV film)
2013 Ein weites Herz - Schicksalsjahre einer deutschen Familie (TV film)
Liebe oder nichts
Tatort - Eine andere Welt (TV film)
2012 Der Fall Jakob von Metzler (TV film)
Místo činu: Kolín - Chladnokrevně (TV film)
Schmidt & Schwarz (TV film)
Tatort - Alter Ego (TV film)
Tatort - Mein Revier (TV film)
Und alle haben geschwiegen (TV film)
2011 Osudová léta (TV film)
Polizeiruf 110 - Blutige Strasse (TV film)
2010 Liebe deinen Feind (TV film)
Po čem muži touží (TV film)
Pozor na doktora (TV film)
Princezna na hrášku (TV film)
Zivilcourage (TV film)
2009 Stubbe - Von Fall zu Fall: Sonnenwende (TV film)
2008 Místo činu: Kolín - Prokletí (TV film)
Rosa Roth - Der Fall des Jochen B. (TV film)
2006 Místo činu: Venkovská idyla (TV film)
Verlorenen, Die (TV film)
2005 Kõrini!
2004 Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei: Falsche Freundschaft (TV film)
Lauffeuer
Tatort - Verraten und verkauft (TV film)
2003 Die Quittung (TV film)
Místo činu - Rej čarodějnic (TV film)
2002 Bear's Kiss
Duo - Totes Erbe, Das (TV film)
2001 Starkes Team - Kleine Fische, große Fische, Ein (TV film)
2000 Die Stille nach dem Schuß
1997 Der Todesbus (TV film)

TV seriály

2017 Dark (TV seriál)
Professor T. (TV seriál)
Die Abrechnung (E02)
2016 Die Spezialisten - Im Namen der Opfer (TV seriál)
The Missing (TV seriál)
1991 (S02E07)
2015 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Our Man in Damascus (S05E11)
2013 Dům plný zvířátek (TV seriál)
Die Millionenkatze (S03E06)
2012 Heiter bis tödlich - Akte Ex (TV seriál)
Sami proti času (TV seriál)
20:00 (S02E13)
19:00 (S02E12)
18:00 (S02E11)
další epizody (6)
2011 Sami proti času (TV seriál)
14:00 (S02E07)
13:00 (S02E06)
12:00 (S02E05)
další epizody (5)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
2006 Kriminalista (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace