foto

Kinujo Tanaka

  • nar. 28.11.1910
    Šimonoseki, Jamaguči, Honšú, Japonsko
  • zem. 21.3.1977 (66 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Daiči no komoriuta
1975 Kita no misaki
Ore no juku miči
Oreno yuku michi
1974 San baba
Sandakan č. 8
1972 Otoko wa curai jo: Toradžiró jumemakura
1966 Alps no wakadaišó
1965 Rudovous
1964 Kóge
1963 Taiheijó hitoribočči
Šitó no densecu
1962 Horoki
Kásan nagaiki šite ne
Tateši Danpei
1961 Wakarete ikiru toki mo
1960 Otóto
1959 Hahakogusa
Nippon tandžó
Subarašiki musumetači
Tateshi danpei
Utamaro o meguru gonin no onna
1958 Kanashimi wa onna dakeni
Kono ten no nidži
Květ rovnodennosti
Narajama bušikó
1957 Chijo
Kiiroi karasu
Nevlastní bratři
Njotai hakanašiku
1956 Araši
Džošú to tomo ni
Iro zange
Nagareru
Zakkjo kazoku
1955 Cuki wa noborinu
House of Many Pleasures
Óšó ičidai
少年死刑囚
1954 Onna no koyô
Správce Sanšo
Uwasa no onna
1953 Entocu no mieru bašo
Magokoro
Povídky o bledé luně po dešti
Šinšo taikóki: Ruten Hijošimaru
獅子の座
1952 Atakake no hitobito
Okásan
Život milostnice Oharu
1951 Aizenbaši
Ginza gešó
Inazuma šóši
Musašino fudžin
Oboro kago
Slečna Oju
1950 Konjaku jubiwa
Munakata šimai
Okusama ni gojódžin
1949 Mahiru no enbukjoku
Plameny mé lásky
Yotsuya kaidan, Part II
Šinšaku: Jocuja kaidan
1948 Dívky noci
Kaze no naka no mendori
1947 Fušičó
Láska herečky Sumako
1946 Džosei no šóri
Kanodžo no hacugen
Nikoniko taikai uta no hanakago dainihen
Utamaro o meguru gonin no onna
1944 Danjuro sandai
Mijamoto Musaši
Rikugun
1943 Kaisen no zen'ja
Tekki raišú
1942 Aru onna
Kazoku
1941 Genki de ikó jo
Kanzaši
1940 Butai sugata
Kinujo no hacukoi
Okinu to bantó
1939 Hana aru zassô
Minami kaze
Okayo no kakugo
1938 Aizen kacura
Haha to ko
1937 Džoi Kinujo-sensei
Hanakago no uta
Otoko no cugunai
1936 Dansei tai džosei
Šindó: Kóhen Rjóta no maki
Šindó: Zenpen Akemi no maki
1935 Džinsei no onimocu
Eikyû no ai ramûru ekuruneru kohen
Eikyû no ai ramûru ekuruneru zenpen
Hakoiri musume
Okoto to Sasuke
1934 Machi no bōfū
Onna keizu
Osajo koisugata
Sakura ondo
Tójó no haha
Watashi no niisan
1933 Hanajome no negoto
Hidžósen no onna
Izu no odoriko
Seidon
Tókjó no onna
Óendančó no koi
1932 Chûshingura
Ginza no janagi
Koi no Tókjó
Niisan no baka
Sacueidžo romansu, ren'ai annai
Seišun no jume ima izuko
1931 Madamu to njóbó
Shimai kohen
Shimai zenpen
1930 Aijoku no ki
Daitokai rodoshahen
Hohoemu džinsei
Kanojo wa doko e iku
Kinujo monogatari
Ojosan
Rakudai wa šita keredo
Šingun
1929 Daigaku wa deta keredo
Ečigodžiši
Jóki na uta
Kare to jinsei
Mori no Kajiya
Ojadži to sono ko
1928 Appare bidanši
Hito no jo no sugata
Kangeki jidai
Mura no hanajome
1927 Antó
Hazukašii jume
Shinju fujin
1926 Najamašiki koro

TV seriály

1975 Zenrjaku Ofukuro-sama (TV seriál)
1967 Momotarô-zamurai (TV seriál)

Dokumentární

2018 Women Making Films: A New Road Movie Through Cinema - a.z.
1975 Život jednoho režiséra

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce