foto

Adriana Krúpová

  • nar. 19.11.1962 (57 let)
    Košice, Československo

Kontakt

  • Štátne Divadlo Košice
    Hlavná 58
    042 77
    Košice

Herecká filmografie

Filmy

2017 Zoznamka (divadelní záznam)
1992 Smútočný závoj (TV film)
1991 Svadobná cesta (TV film)
1990 Augiášov chliev (TV film)
Čosi viac ako slová (TV film)
Študent (TV film)
1989 O Dobrote (TV film)
Rentabilita (TV film)
1988 Mercadet (TV film)
Patent na život (TV film)
1987 Dulcinea z Tobosa (TV film)
Hrdina západu (TV film)
Priama úmera (TV film)
1986 O siedmich rokoch (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Zoznamka (divadelní záznam) - divadelní hra

Spisovatelská filmografie

Filmy

1997 Hra pre dvoch (TV film) - rozhlasová hra

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky