foto

Zdena Babrajová

  • nar. 5.5.1944 (75 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Digitální čas (TV film)
1989 Osmý div světa (TV film)
1987 Za svědka půjde počítač (TV film)
1986 Principálka (TV film)
1984 Když slunce ztratí sílu léta (TV film)

Dokumentární

2016 Rozsudek (TV seriál)
Chtěl jenom postrašit (S02E07)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace