foto

Devin Kelley

  • nar. 18.1.1986 (33 let)
    St. Paul, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Anchors
Swept Under (TV film)
2013 Turtle Island
2012 Černobylské deníky

TV seriály

2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Fight or Flight (S02E13)
2018 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Merry Ex-Mas (S02E10)
Haunted (S02E07)
2017 Frequency (TV seriál)
Signal Loss (E13)
Harmonic (E12)
Negative Copy (E11)
další epizody (4)
2016 Frequency (TV seriál)
Gray Line (E09)
Interference (E08)
Break, Break, Break (E07)
další epizody (9)
2015 Resurrection (TV seriál)
Loved in Return (S02E13)
Steal Away (S02E12)
True Believer (S02E11)
další epizody (4)
2014 Resurrection (TV seriál)
Aftermath (S02E09)
Forsaken (S02E08)
Miracles (S02E07)
další epizody (17)
2012 V utajení (TV seriál)
Man in the Middle (S03E13)
Speed of Life (S03E04)
The Last Thing You Should Do (S03E03)
2011 Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Konečné zúčtování (E13)
Smyčka se utahuje (E12)
Vražda v Boystownu (E11)
další epizody (13)
V utajení (TV seriál)
What's the Frequency, Kenneth? (S02E15)
A Girl Like You (S02E13)
Uberlin (S02E12)
2009 Tease (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky