foto

Paul Herzberg

  • nar. 1953
    Kapské Město, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Room 36
2000 Blood

TV seriály

2018 Black Earth Rising (TV seriál)
Double Bogey on the Ninth (E07)
The Eyes Of The Devil (E05)
Looking at the Past (E02)
2010 MI5 (TV seriál)
Epizoda 2 (S09E02)
1996 Hercule Poirot (TV seriál)
Němý svědek (S06E04)
1983 Shades of Darkness (TV seriál)
1980 Profesionálové (TV seriál)
Dvojí přístup (S04E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace