foto

Brigitte Kingsley

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 BFF Bride (TV film)
Domů na dožínky (TV film)
Making a Deal with the Devil
2018 A Deadly View
Christmas With a View (TV film)
2017 Vánoce s novou láskou (TV film)
2016 A Puppy for Christmas (TV film)
2015 Night Cries
2011 Dark Rising 2: Summer Strikes Back!
2010 Medium Raw: Night of the Wolf (TV film)
2007 Dark Rising
2005 Tohle u nás neděláme (TV film)
2000 Frekvence

TV seriály

2019 Cardinal (TV seriál)
Catherine (S03E06)
2014 Dark Rising: Warrior of Worlds (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
Mrtvá schránka (S01E05)
1997 Křik studentů (TV seriál)
1996 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Host na jednu noc/Hostina věčnosti (S01E08)

Producentská filmografie

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Christmas by Chance (TV film)
2019 A Very Corgi Christmas (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky