foto

Simone Thomalla

  • nar. 11.4.1965 (55 let)
    Leipzig, Sachsen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Doppelzimmer für drei (TV film)
2015 Tatort - Blutschuld (TV film)
Tatort - Niedere Instinkte (TV film)
2014 Sprung ins Leben (TV film)
Tatort - Frühstück für immer (TV film)
Tatort - Türkischer Honig (TV film)
2013 Die Erfinderbraut (TV film)
Nach all den Jahren (TV film)
Tatort - Die Wahrheit stirbt zuerst (TV film)
Tatort - Schwarzer Afghane (TV film)
2012 Místo činu: Kolín - Chladnokrevně (TV film)
Tatort - Kinderland (TV film)
Tatort - Todesbilder (TV film)
Tatort - Todesschütze (TV film)
2011 Tatort - Nasse Sachen (TV film)
Tatort - Rendezvous mit dem Tod (TV film)
2010 Bei manchen Männern hilft nur Voodoo (TV film)
Bis aufs Blut - Brüder auf Bewährung
Familie Fröhlich - Schlimmer geht immer (TV film)
Popelka (TV film)
Tatort - Absturz (TV film)
Tatort - Heimwärts (TV film)
Tatort - Schön ist anders (TV film)
2009 Místo činu - Falešný život (TV film)
Místo činu - Holčičky (TV film)
Místo činu - Černý Petr (TV film)
Sexy milenec (TV film)
2008 Místo činu - Neúplatný (TV film)
Místo činu - Ničí dítě (TV film)
Místo činu - Trest smrti (TV film)
2007 Ein Teufel für Familie Engel (TV film)
Frühstück mit einer Unbekannten (TV film)
2006 Entführ' Mich, Liebling! (TV film)
2005 Most k srdci (TV film)
Sladká Rita (TV film)
2003 Mama macht's möglich (TV film)
2002 Unser Papa - das Genie (TV film)
2001 Am Anfang war die Eifersucht (TV film)
Der Bestseller - Millionencoup auf Gran Canaria (TV film)
Ein Vater zum Verlieben (TV film)
Fremde Frauen küsst man nicht (TV film)
2000 Anna H. - Geliebte, Ehefrau und Hure (TV film)
Flucht nach vorn (TV film)
1999 Am Anfang war der Seitensprung (TV film)
Game, Set & Match (TV film)
Männer aus zweiter Hand (TV film)
Tatort - Bienzle und die blinde Wut (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Auf Messers Schneide (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Kleiner Mensch, großes Herz (TV film)
1998 Blutjunge Liebe - und keiner darf es wissen (TV film)
Tatort - Berliner Weiße (TV film)
Wie eine Spinne im Netz (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Auf der Flucht (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Ein neues Leben (TV film)
1997 Das Recht auf meiner Seite (TV film)
Kinderärztin Leah - Die Entführung (TV film)
Ärzte: Kinderärztin Leah - Am seidenen Faden (TV film)
1994 Fantom: Hon na Dagoberta (TV film)
1993 Liebe am Abgrund (TV film)
1992 Cosima's Lexikon
1991 Der Zwerg im Kopf (TV film)
Die kriegerischen Abenteuer eines Friedfertigen (TV film)
1990 Sprungdeckeluhr, Die
1989 Die gestundete Zeit (TV film)
Immensee (TV film)
Zwei schräge Vögel
1988 In einem Atem
Muž na stromě (TV film)
1987 Sidonies Bilder (TV film)
1986 Viola (TV film)
1982 Abgefunden (TV film)

TV seriály

2020 Rozmarné jaro (TV seriál)
Keine Angst vorm Leben (E27)
Liebe hinter geschlossenen Vorhängen (E26)
Spuren der Vergangenheit (E25)
další epizody (4)
2019 Rozmarné jaro (TV seriál)
Weihnachtswunder (E23)
Sand unter den Füßen (E22)
Das verlorene Mädchen (E21)
další epizody (5)
2018 Rozmarné jaro (TV seriál)
Na konci léta (E18)
Čas na zázraky (E17)
Rány osudu (E16)
další epizody (4)
2017 Rozmarné jaro (TV seriál)
Dvojí život (E14)
Životní poslání (E13)
Žít svůj sen (E12)
2016 Rozmarné jaro (TV seriál)
Dávné vzpomínky (E11)
Osudový omyl (E10)
2015 Rozmarné jaro (TV seriál)
Nečekaná láska (E09)
Osudné tajemství (E08)
2014 Rozmarné jaro (TV seriál)
Až na konec světa (E07)
Divoké srdce Afriky (E06)
Druhá šance (E05)
2013 Rozmarné jaro (TV seriál)
Chuť do života (E04)
Slavnost slunovratu (E03)
2012 Rozmarné jaro (TV seriál)
Nové začátky (E02)
2011 Rozmarné jaro (TV seriál)
Ženská k pohledání (E01)
2006 Kobra 11 (TV seriál)
Slib (S10E08)
2005 Fox a partneři (TV seriál)
Der Ferienarzt (TV seriál)
Doktor na Tenerife (S02E03)
Donna Leonová (TV seriál)
Dokaž, že je to zlé (E09)
Big Ben (TV seriál)
Santa je mrtvý (S12E05)
2003 Nicht ohne meinen Anwalt (TV seriál)
Pašák (TV seriál)
Mord im Zoo (S04E02)
1998 Pédiatres, Les (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1994 Cornelius hilft (TV seriál)
Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1993 Durchreise (TV seriál)
Ein Bayer auf Rügen (TV seriál)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1991 Agentur Herz (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

2015 Wer weiß denn sowas? (TV pořad)
2009 Das Quiz der Deutschen (TV pořad)
1999 Beckmann (TV pořad)
1994 Höchstpersönlich (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1991 Boulevard Bio (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)
1978 Ein Herz für Kinder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky