foto

Landy Cannon

  • nar. 5.9.1971 (49 let)
    Oshawa, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Domů na dožínky (TV film)
2018 The Perfect Kiss
2011 Dark Rising 2: Summer Strikes Back!
2010 Medium Raw: Night of the Wolf (TV film)
2008 Victor Davis: Cesta na vrchol (TV film)
2007 Dark Rising
2006 Jekyll + Hyde
Kolébka lží (TV film)
2005 Milionová vražda (TV film)
2004 Catwoman
2002 Dvě na jednoho
Zločiny podle Mary Higgins Clark: Budu pořád s tebou (TV film)
2001 Harvard Man
Právo na život (TV film)
2000 Americké psycho
Láska na první pohled (TV film)
Vražedný pohled lásky (TV film)
1998 Pan Muzika (TV film)
Short for Nothing
1997 Opravdová blondýnka

TV seriály

2016 Quantico (TV seriál)
Alex (S01E12)
2015 Městečko Haven (TV seriál)
Procházející (S05E20)
2014 Dark Rising: Warrior of Worlds (TV seriál)
2012 Kráska a zvíře (TV seriál)
Bridesmaid Up! (S01E09)
Rookie Blue (TV seriál)
Dámská jízda (S03E04)
2011 Puberťáci (TV seriál)
Být Erikou (TV seriál)
Baby Mama (S04E03)
2006 Láska je Láska (TV seriál)
Labutí píseň (S03E11)
2005 Bod G (TV seriál)
2004 Jane Show, The (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Léčba nudou (S01E07)
Lámání chleba (S01E05)
Pilot (S01E01)
2001 Lovci pokladů (TV seriál)
Ranné rekvizity (S02E11)
1998 Twitch City (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Noc zapadajícího slunce (S02E16)
1997 Dobrodružná kriminalistika (TV seriál)
Lexx (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky