foto

Ric Reitz

  • nar. 8.9.1955 (62 let)
    Rochester, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Heretic
The Last Full Measure
2017 County Line
Hra o všechno
2016 Almost Christmas
Ulička slávy
Zakladatel
2014 Loft
The Devil's Hand
2013 Bezpečný přístav
Frajeři ve Vegas
Poslední láska Robina Hooda
Solace
Vánoce v Conway (TV film)
Zlomené město
2012 Černá mlha
Kočka
Kóma (TV film)
Let
Raising Izzie (TV film)
Tři moulové
2010 Vrahouni
2009 Jonesovi
Moje super psycho úžasné šestnáctiny (TV film)
The People v. Leo Frank
2008 Front of the Class (TV film)
Nové sčítání hlasů (TV film)
2007 Daddy's Little Girls
Údajná vražda (TV film)
2006 ATL
Hollis & Rae (TV film)
2005 Deník šílené manželky
2004 Bez mobilu ani ránu (TV film)
Mr. 3000
2002 Jů, vona je chlap
2000 Unshackled
Vzpomínka na Titány
28 dní
1999 Pomíjivá sláva (TV film)
1998 Nástrahy lásky
1997 Vítejte v Rosewood
1996 V očistci (TV film)
1995 Navždy spolu
1994 Passion for Justice: The Hazel Brannon Smith Story, A (TV film)
Život naruby
1993 Němá oběť (TV film)
Pro lásku a slávu (TV film)
1992 Grass Roots (TV film)
Nápoj lásky č. 9
1991 Carolina Skeletons (TV film)
Separate But Equal (TV film)
Ten kluk je postrach 2
1990 Fotograf smrti (TV film)
Vyznamenání (TV film)
Web of Deceit (TV film)
When Will I Be Loved? (TV film)
1989 Teplo rodinného kruhu (TV film)
1988 Můj otec, můj syn (TV film)
Uzavřený případ (TV film)

TV seriály

2016 Quantum Break (TV seriál)
TURN (TV seriál)
Benediction (S03E03)
Cold Murdering Bastards (S03E02)
Valediction (S03E01)
2013 Devious Maids (TV seriál)
2012 Revoluce (TV seriál)
Pevné pouto (S01E08)
Vlak do Philadelphie (S01E05)
2010 Past Life (TV seriál)
Upíří deníky (TV seriál)
Children of the Damned (S01E13)
2009 My Parents, My Sister & Me (TV seriál)
V těle boubelky (TV seriál)
2007 October Road (TV seriál)
2005 Menciův svět (TV seriál)
Vetřelci z hlubin (TV seriál)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
Ze Země na Měsíc (TV seriál)
1996 Savannah (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Superboy (TV seriál)
1987 Nevyjasněné záhady (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace